RMA verdiept zich in het maken van (web) applicaties. De afgelopen jaren werkte wij onder andere aan kleine en grote websites, intranetten, webshops, social media systemen en mobiele applicaties. Nog belangrijker dan een vormgeving volledig naar uw wensen, is de beveiliging van uw (web) applicatie uitermate belangrijk. Na de lancering van uw website of applicatie staat RMA met technische support voor u klaar.

Web Development

Door het bouwen van websites, webshops en intranetten heeft RMA veel ervaring opgebouwd om voor u een veilige en uitstekende website klaar te zetten. Uw website wordt volledig responsief gebouwd, zodat de website op elk scherm toegankelijk is!

Hosting

Een website zonder betrouwbare hosting is verspilde tijd en moeite. Raphael Meijer Applications biedt daarom serverruimte aan op de eigen beveiligde server. Klanten kunnen hier voor een scherpe prijs hun website en e-mail hosten. Zo worden klanten geholpen aan een razendsnelle en betrouwbare website.

Optimalisatie

Naast het ontwerpen en realiseren van nieuwe websites zorgt RMA ook dat bestaande WordPress websites beter, efficiënter, sneller en veiliger worden. Zo zorgt zoekmachine optimalisatie (SEO) ervoor dat websites beter worden gevonden via Google. Naast verbeterde vindbaarheid maakt RMA regelmatig websites sneller, wat resulteert in meer omzet, blijere gebruikers en betere online vindbaarheid.

SEO

Door een samenwerking met Chent Creative kan RMA op maat geleverde SEO leveren. Chent Creative zorgt voor uitstekende teksten en zorgt er voor dat de teksten op jouw website uniek en goed leesbaar zijn. Hierdoor komt jouw website zo hoog mogelijk te staan in de zoekresultaten van Google.

Wat zeggen klanten over ons

Raphael Meijer Applications heeft de snelheid van mijn webshop verbeterd en nieuwe functies toegevoegd. De samenwerking is soepel verlopen, waarbij Raphael mij continu up-to-date heeft gehouden met de uitvoering. Top bedrijf om mee samen te werken! - Him T.
Raphael Meijer Applications heeft voor mijn rijschool een website gemaakt. Hij luistert goed naar wat je wilt en denkt ook creatief mee. Wanneer ik iets wil wijzigen op mijn website doet hij dit snel en zonder problemen! Zeer zeker aan te raden! - Jasper Mijjer