About

Wat is RMA?

RMA ook wel Raphael Meijer Applications maakt websites, Webshops, Interacties met andere systemen, Support en Mobiele applicaties. Bij het maken van het product wordt altijd rekening gehouden met de nieuwste technologie, maar daarbij hoort natuurlijk ook oud en vertrouwd!

Mogelijkheden

Zoals hierboven aangegeven verdiept RMA zich in het maken van (web)-applicaties. Hierbij kan je denk aan kleine of grote websites, intranetten, webshops, social media systemen en mobiele applicaties.

Technologie

Veel websites van tegenwoordig hebben interacties nodig met andere websites. Denk bijvoorbeeld aan een webshop waar bij de registratie of bij het invullen van het klant formulier het adres automatisch word ingevuld.Ook kunt u denken aan notificaties van nieuwe producten, blogs via uw sociale media kanalen. Dit is allemaal mogelijk met de technologie van nu!

Security

Waarbij nieuw of oud en vertrouwd belangrijk is, is de security van jou (web)-applicatie uitermate belangrijk. Met behulp van externe partijen kan er extra veiligheid worden aangeboden. Hier waar een SSL certificaat toch net niet genoeg is!

Support

Na de lancering van uw website of applicatie word er ook nog support aangeboden. Het aantal uren verschilt per website, maar zal altijd een redelijk aantal uren zijn voor u om alsnog een paar kleine dingen aan te kunnen passen op uw website!

Hierbij hoort natuurlijk ook een kleine training over uw nieuwe website voor als u nog niet bekent bent met het nieuwe systeem.